Presentació

Benvolguts veïns,

Quan parlem dels trets significatius del nostre municipi, pensem en el mar, en la muntanya i, sobretot, en la manera com es viu a Pineda. Som un poble tranquil en un país mediterrani i, per això, ens agrada viure el carrer, les trobades amb la nostra gent, la festa... amb la major intensitat.

La Festa Major ens dóna l’oportunitat de gaudir d’un dies on els carrers s’omplen amb multitud d’activitats, d’oci i de lleure, i de compartir amb veïns, amics i visitants un esperit de poble que, en ocasions, queda amagat per les presses del dia a dia. La pervivència de la Festa Major al pas dels anys, és sense dubte la millor prova de la seva força com a manifestació d’un sentiment col·lectiu.

Ens trobem en uns temps difícils, on les preocupacions sovint superen les ganes de festa. L’Ajuntament és conscient d’aquesta situació, i per aquest motiu ha programat una Festa Major on el més important no és la despesa en grans actes, sinó la participació, més activa que mai, de ciutadans i entitats, en els diferents esdeveniments.

Són molts els protagonistes de la Festa Major, però, com cada any, hem volgut destacar-ne un. Enguany, el pregó anirà a càrrec dels amics de Ràdio Pineda, que compleixen el seu 30è aniversari, i que d’aquesta manera posaran veu a una Festa Major on sempre han tingut una presència destacada.

La Festa Major, encara que sigui per uns dies, ens ha de permetre desar al racó més amagat de l’armari els nostres problemes quotidians. Busquem el nostre millor ànim per gaudir amb un somriure de la Festa. Tots ens ho mereixem.

Vivim junts la Festa Major!

 

Xavier Amor  (Alcalde)
Sonia Moraleda (Regidora de Cultura)