Presentació

Benvolguts pinedencs, benvolgudes pinedenques,

Ha arribat l’estiu i amb ell renovem les ganes de viure, de sortir al carrer, d’acaronar-nos amb el sol, de trobar-nos a la plaça, de “fer-la petar”... Aquests trets tan genuïns mediterranis que ens caracteritzen.Festa Major 2012

La nostra manera de ser és molt diferent de la d’altres europeus. A nosaltres ens revifa el sol, la llum i el nostre mar calm i blau que ens dóna gratuïtament la dosi extra d’energia.

Ja ho prevèiem l’any passat i, malauradament, enguany la forta recessió és un fet i, a voltes, sembla que no té fi. Malgrat que els pressupostos públics i privats s’han rebaixat, de cap manera ha fet disminuir les ganes de treballar de totes les persones i entitats que fan possible la Festa. Així, allà on han mancat els diners, s’hi ha posat la imaginació, i on no hi ha recursos, s’hi ha posat la voluntat indestructible de tirar endavant.

És evident que un municipi no el fa només el seu Ajuntament, sinó totes les persones que d’alguna manera participen en les activitats culturals, lúdiques, socials, folklòriques, esportives... Així doncs, els pinedencs i les pinedenques ens podem sentir ben orgullosos del municipi on vivim, ja que en aquest aspecte tenim segurament el municipi més dinàmic i participatiu de la comarca.

És per això que vull destacar que si aquesta Festa Major és possible, ho és en gran part gràcies a totes les persones que ens han regalat el seu temps, el seu treball i la seva il·lusió. Totes aquestes persones han entès que la Festa Major és cosa de tots i que només tirarà endavant si unifiquem esforços i anem en la mateixa direcció.

Tots i cadascun de nosaltres viurem la festa d’una manera particular i diferent, assistirem a alguns actes i a d’altres no, coincidirem amb alguns amics i amb d’altres no, i això farà que cadascú ho visqui d’una forma especial, experimentant emocions i sensacions diverses... però formant part d’un TOT: Pineda de Mar.

És el moment de participar de la festa i de la disbauxa, de sortir al carrer. Són dies que conviden a passejar i a gaudir del poble, a retrobar-nos amb els amics i la família i recórrer plegats tots els racons de Pineda de Mar per participar activament en la nostra Festa Major.

Com a alcalde, però sobretot com a pinedenc, us convido a tots a gaudir de la festa. Participeu-hi i divertiu-vos tant com pugueu, sense oblidar el civisme i el respecte envers els altres. Entre tots hem de fer possible que ens ho passem bé, ballem, juguem, gaudim i carreguem les piles per encarar amb més optimisme la resta de l’any.

És l’hora de sortir al carrer i saludar els familiars, els amics, els veïns i els coneguts, i compartir amb tots ells aquestes estones d’alegria i diversió. La vostra participació serà el millor premi per a tots els que han estat treballant en la seva preparació.

Estic segur que amb la comprensió de totes les parts la convivència estarà garantida i l’alegria i la diversió es repartiran per igual entre tots els pinedencs i pinedenques.

Podeu descarregar-vos el programa complert de la Festa Major 2012 aquí (en format pdf)

AdjuntMida
Programa Festa Major 2012731.73 KB