Diumenge, 1

A les 9.00 h, a la plaça de les Mèlies, XXXV Torneig de partides ràpides d’escacs Festa Major de Pineda de Mar. Obert a tots els jugadors. Inscripció de 9.15 a 10.00 h. Màxim 60 jugadors, per rigorós ordre d’inscripció. Trofeus per als tres primers classificats i per als tres primers classificats amb ELO inferior a 1900.

 

D’11.00 a 14.00 h, a la plaça de les Mèlies, Jocs Tradicionals a càrrec de Fefé i Cia.

 

A les 11.00 h, a la plaça de la Pubilla, XVIII Xeringada de colors i espectacle infantil del Cau de Pineda. Es poden dur estris per ruixar.

 

A les 12.00 h, a la plaça de la Pubilla, vermut solidari pel Sàhara Occidental.

 

A les 16.00 h, al camp de futbol de Can Xaubet, "Memorial Juan Zamorano" a càrrec del C.F. Pineda de Mar.

 

A les 17.00 h, al Club Nàutic, finalització de la Regata de patí a vela "Trofeu Vila de Pineda". Regata per patí català senior i junior.

 

A les 18.00 h, a la plaça d’Espanya, actuació de The Penguins- Reggae per xics (cançons tradicionals a ritme de reggae)

 

A les 19.00 h, a la Sala Gran del Centre Cultural i Recreatiu, representació del musical "Dancing Queen", a càrrec de la companyia titular del CCR.

Preu: 7,00 € (numerades). Ja podeu trobar les entrades a www.ccrpineda.com i també una hora abans de la funció.

 

A les 19.00 h, a la baixada de Can Moré, X Cursa de Trastos de Pineda de Mar. Bases i inscripcions: PIJ (Pl. Catalunya, 3).

 

A les 19.00 h, a la plaça Mèlies, Sardanes amb la Cobla Vila de Caldes.

 

A les 19.15 h, al carrer Major, festa infantil El Encierro, amb la col.laboració especial de l’Associació Gent Gran i Cultura Les Meliets. En acabar, xocolatada popular.

 

A les 21.00 h a la plaça Sara Llorens, Enlaira el teu Fanalet a càrrec de les Biblioteques Municipals de Pineda de Mar. Al llarg de la setmana anterior a la de la Festa Major, cal passar a recollir el fanalet a la biblioteca. Aquest fanalet anirà acompanyat d’un paper llarg amb una frase cèlebre treta de diferents llibres, versos de Salvador Espriu i de Joana Raspall, aprofitant les efemèrides que se celebren aquest any. (es lliuraran fanalets fins esgotar existències).

 

A les 21.30 h, a la Base Nàutica, Focs des del mar. Visionat dels focs artificials de fi de festa des del mar amb caiacs de mar i paddels surf sortint desde la base nàutica, amb vestit de neoprè per qui en vulgui, les armilles salvavides, els monitors i guies acompanyants, els caiacs o padels i una pulsera lluminosa de nit. Places limitades. Preu simbòlic de 5 €. Informació i reserves: Base Nàutica de Pineda de Mar, platja dels pins s/n, 658663282

 

A les 23.10 h, a la platja dels Pescadors, davant de la plaça Sara Llorens, Gran Fi de Festa Major, amb Castell de Focs d’Atifici, a càrrec de Pirotècnia Igual.