Notes i recomanacions

Els escenaris se situen a la plaça d’Espanya, plaça la Pubilla, plaça Mèlies, pati de Can Comas, plaça Sant Pere Pescador, plaça de l'Estatut, plaça Catalunya i a la Biblioteca M. Serra i Moret. L’entrada és lliure a tots els actes organitzats per l’Ajuntament de Pineda de Mar.

 

Al passeig Marítim se situarà el recinte firal del 24 d’agost a l’1 de setembre (ambdós inclosos), amb la instal·lació de casetes i amb la participació de diverses entitats locals.

 

L'etiqueta a twitter és #PdMFM2013 (recordeu que podeu seguir-nos a @pinedademar o www.twitter.com/pinedademar) Així mateix si feu qualsevol fotografia i la pengeu bé a instagram o a flickr amb l'etiqueta #PdMFM2013 les podrem anar referenciant automàticament a la web de la Festa Major 2013.

 

Concurs de Fotografia Festa Major 2013.
Participaran totes les fotografies relacionades amb la Festa Major 2013, penjades a les xarxes socials indicades anteriorment i amb l'etiqueta #PdMFM2013.

 

 • Foto més tradicional: El premi serà un passi per a dues persones per accedir a tots els espectacles de la MNTA 2014.

 • Foto més artística . El premi serà utilitzar-la com imatge de Festa Major 2014 (les fotos escollides hauran de tenir una resolució gràfica mínima de 300 dpi per poder ser impreses i s’han de penjar a través de flickr).

 • Foto més cívica: El premi serà una entrada per a dues persones als Arts d’Estiu 2014.

 

Amb totes les fotos que hi participin, es farà una selecció de les més representatives i es prepararà una exposició virtual. L’exposició corresponent al Concurs de Fotos de Festa Major 2012, la trobareu a http://festamajor2013.pinedademar.org

Els guanyadors són:

 • Foto més pinedenca: Ôscar Penelo

 • Foto més refrescant: Marta Castellà

 • Foto més cívica: Montse Piris

 • Accèssits: Xevi Gómez, Meritxell Martí , Pau Pujadas i Nadina Serra

Perquè tots els ciutadans i ciutadanes, visitants i gent del barri, gaudeixin de la festa i puguin passar-s’ho d’allò més bé, cal que tots respectem unes normes de conducta. Durant l’estiu, i especialment en els dies de Festa Major, gaudeix de Pineda amb civisme:

Estima’t Pineda!

 1. Respecta els espais i les persones

 2. No llencis a terra papers, burilles, xiclets...

 3. Modera el soroll

 4. Respecta els consells de seguretat

 5. Intenta no utilitzar el cotxe per desplaçar-te

 6. Aparca correctament

 7. Mantén la platja neta

 8. Porta el teu gos lligat i recull els excrements

 9. Respectem el descans dels veïns

 10. No deixis mobles a la via pública (fes servir la deixalleria)

 11. Recordem que es prohibeix la venda i el consum de begudes alcohòliques als menors de 18 anys.

 12. Compte amb el correfoc. Porteu un vestuari adequat: roba de cotó de coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tancat, i taps a les orelles. Si aneu acompanyats d’infants, no els porteu a les primeres files.

Amb civisme i seguretat, tots podem gaudir molt més de la Festa Major! A Pineda de Mar, el civisme ets tu! 

AdjuntMida
tallament_av_montserrat.pdf617.54 KB