Festa Major 2011

Ja teniu disponible el programa de la Festa Major 2011 que enguany tindrà lloc entre el 25 i el 29 d'agost a Pineda de Mar.

Els escenaris se situen a la plaça d’Espanya, plaça del Mar, plaça la Pubilla, plaça Mèlies, pati de Can Comas, plaça Sant Pere Pescador, platja dels Pescadors i a la platja dels Pins.

L’entrada és lliure a tots els actes organitzats per l’Ajuntament de Pineda de Mar. La sardinada té un preu popular d’1 €.

Al passeig Marítim se situarà el recinte firal del 21 al 29 d’agost, amb la instal·lació de casetes i amb la participació de diverses entitats locals.

La Zona Jove s’ubica a la platja dels Pins.
Del 25 al 29 d’agost, l’Associació de Restauradors de Pineda de Mar elabora un Menú Especial FESTA MAJOR 2011.

Als Punt d’Informació Turística de la plaça Catalunya i del passeig Marítim i als establiments adherits a Pineda Turística, es posaran a la venda Mocadors de Festa Major a benefici de l’Associació Marpi, 2 € i Bosses de Festa Major amb material reciclat, al preu de 10 €.

A la pàgina web http://festamajor2011.pinedademar.org podreu trobar-hi el programa de la Festa Major.

Un cop més, aquest any hem posat en marxa a la mateixa pàgina el Fotolog de la Festa Major. L’objectiu és poder aprofitar les noves tecnologies i tenir un recull amb les fotografies relacionades amb la Festa Major 2011 de Pineda de Mar. Les fotografies les pot enviar qualsevol ciutadà a festamajor@pinedademar.org Les fotos han d’estar relacionades amb els actes festius de la Festa Major i s'anirant publicant en aquesta mateixa pàgina web.

AdjuntMida
Programa_festa_major_2011.pdf899.32 KB