Donant valor a l'empresa

Segurament que el gran repte de les empreses d'avui en dia es com assolir la diferenciacio respecte als seus competidors. Ara ja no es important ser la millor empresa del teu sector sino que preval el fet de ser unic, de ser diferent. Les jornades economiques d'enguany se centren justament en aquest objectiu i aprofundirem en els tres aspectes, segons molts experts, que determinen la creacio de valor de les empreses: la innovacio, el lideratge i l'actitud de la persona emprenedora.

La creativitat es la principal font d'innovacio que permet a les empreses l'adaptacio a un entorn cada cop mes dinamic i competitiu. Curiosament tots tenim tendencia a considerar-nos poc creatius i aquesta creenca condiciona la nostra innovacio en el nostre ambit de treball. Per aquest motiu, i de la ma del mentalista corporatiu Javier Luxor, entendrem com funciona el proces creatiu per aplicar-lo als nostres projectes empresarials i vitals.

La psicologa i escriptora Patricia Ramirez, especialitzada en esportistes d'alt rendiment, ens explicara com d'important es que hi hagi la figura d'un lider en qualsevol equip de treball i com podem arribar a ser-ho. Com tot a la vida, a ser lider sembla que tambe s'apren! I finalment el mediatic Emilio Duro intentara millorar la nostra motivacio i actitud positiva i ens aportara eines per gestionar les nostres emocions. Amb el titol de la seva conferencia <>, ens recorda com hem d'abordar els nous reptes que se'ns presenten tant a nivell professional com personal.

Espero que aquestes jornades siguin del vostre interes. Benvingudes i benvinguts a Pineda!

AdjuntMida
20170517_Jornades_Economiques.jpg359.51 KB
201705_Programa_JornadesEconomiques.pdf2.46 MB