Benvinguda

 

Benvolgudes i benvolguts,

En una etapa amb un creixement contingut de l’economia i, en conseqüència, uns ingressos limitats i unes despeses condicionades per un finançament complicat, les vies de col·laboració entre el sector públic i el privat són essencials per a la prestació de serveis que no poden assumir en la seva totalitat ni l’administració ni els agents privats.

Una bona aposta de futur per a totes les economies és la col·laboració entre aquests dos sectors, per aconseguir un seguit d’objectius que finalment tenen una conseqüència directa en el consumidor. Per tal de redefinir models i plantejar estratègies comunes, la figura dels partenariats públics-privats s’erigeix com una opció en la qual la participació de tots els agents hi té un paper molt important i resulta beneficiós per a totes les parts.

És per això que aquest any el Centre Innova ha promogut unes jornades dedicades a la fórmula dels partenariats, amb la intenció d’oferir al teixit empresarial local una nova opció de gestió conjunta en diversos àmbits econòmics.

Espero que aquestes jornades siguin profitoses per a tots i que us ajudin a impulsar noves iniciatives.

Atentament,
Xavier Amor i Martín
Alcalde de Pineda de Mar


Benvolguts i benvolgudes,

Em plau saludar-vos des del programa de les Jornades Econòmiques que aquest any arriben a la sisena edició. Aquesta serà la segona vegada que s’organitzen al Centre Innova, la seu de la regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Pineda de Mar. 

Amb la voluntat de reunir sota el mateix sostre els agents econòmics i socials de la zona, en la present edició de les Jornades ens hem marcat l’objectiu de posar de manifest el concepte dels partenariats públics-privats a l’hora de millorar la seva competitivitat. És per això que els ponents són de primer nivell per tal de poder aportar la seva experiència i coneixements al nostre abast.

Les Jornades Econòmiques han de ser el punt de trobada anual del teixit socioeconòmic de la comarca amb la finalitat de traçar les línies del futur econòmic de la zona. Espero que el nou format i els ponents de les Jornades siguin del vostre grat.

Rebeu una cordial salutació,
 
Edurne Macazaga
Regidora de Desenvolupament Econòmic