Benvinguda

 

Donant valor a l’empresa

Segurament que el gran repte de les empreses d’avui en dia és com assolir la diferenciació respecte als seus competidors. Ara ja no és important ser la millor empresa del teu sector sinó que preval el fet de ser únic, de ser diferent. Les jornades econòmiques d’enguany se centren justament en aquest objectiu i aprofundirem en els tres aspectes, segons molts experts, que determinen la creació de valor de les empreses: la innovació, el lideratge i l’actitud de la persona emprenedora.

La creativitat és la principal font d’innovació que permet a les empreses l’adaptació a un entorn cada cop més dinàmic i competitiu. Curiosament tots tenim tendència a considerar-nos poc creatius i aquesta creença condiciona la nostra innovació en el nostre àmbit de treball. Per aquest motiu, i de la mà del mentalista corporatiu Javier Luxor, entendrem com funciona el procés creatiu per aplicar-lo als nostres projectes empresarials i vitals.

La psicòloga i escriptora Patrícia Ramírez, especialitzada en esportistes d’alt rendiment, ens explicarà com d’important és que hi hagi la figura d’un líder en qualsevol equip de treball i com podem arribar a ser-ho. Com tot a la vida, a ser líder sembla que també s’aprèn! I finalment el mediàtic Emilio Duró intentarà millorar la nostra motivació i actitud positiva i ens aportarà eines per gestionar les nostres emocions. Amb el títol de la seva conferència «No s’hi val a rendir-se», ens recorda com hem d’abordar els nous reptes que se’ns presenten tant a nivell professional com personal.

Espero que aquestes jornades siguin del vostre interès. Benvingudes i benvinguts a Pineda!