L'Ajuntament de Pineda de Mar signa un conveni amb la Confraria de Poblenou

20 de Març de 2013

L'AC Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent organitza la processó de Divendres Sant

L'Ajuntament de Pineda de Mar i l'Associacio Cultural Mare de Deu dels Dolors i el Crist Jacent, han signat un conveni que te com a objectiu establir la col*laboracio de l'entitat en l'organitzacio dels diferents actes culturals i populars que es desenvolupen al barri de Poblenou.

L'Associacio, coneguda popularment com "La Cofradia", es una de les principals entitats de Poblenou, i participa activament en la vida social i cultural de barri, motiu pel qual tant l'Ajuntament pinedenc com la propia entitat han coincidit en la necessitat de formalitzar aquesta tasca amb un conveni de col*laboracio.

L'Ajuntament de Pineda de Mar, a traves de la Regidoria de Cultura i Ciutadania, i "La Cofradia" han acordat la col*laboracio en l'organitzacio de la Processo de Setmana Santa, la fira comercial Firasud, la Festa Major de Poblenou, la Revetlla d'Agost i la Fira d'Entitats.

La principal activitat de l'Associacio Cultural Mare de Deu dels Dolors i el Crist Jacent es la  multitudinaria Processo de Setmana Santa, que tindra lloc Divendres Sant, pels carrers Poblenou.

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir