Presentació de l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital a Pineda

13 de Abril de 2015

Una organització vinculada a l'Hospital de Calella que gràcies al voluntariat ofereix seguiment assistencial a malalts i familiars

El dimecres 22 d'abril farà la seva presentació a Pineda, l'Associació de Voluntaris i Amics de Hospital (AVAH), una entitat sense ànim de lucre, vinculada a l'Hospital Sant Jaume de Calella, que té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per alguna malaltia,  i dels seus familiars, a la zona de l'alt Maresme.

Amb aquesta finalitat desenvolupa diferents programes de voluntariat i també ha creat diversos dispositius assistencials per oferir servei allà on l'administració pública no pot arribar.

Del total de persones ateses, en algun dels programes que gestiona actualment l'AVAH, el 25% son ciutadans de Pineda de Mar, i es per aquest motiu que l'entitat es vol donar  a conèixer a la nostre població, fent difusió de les tasques que desenvolupa i fent una crida al suport de possibles nous voluntaris per tal de seguir atenent a les persones de Pineda que ho requereixen. L'entitat compta amb el suport de la Regidoria de Benestar Social per a fer difusió de les seves tasques.

L'AVAH es finança mitjançat ajudes de les diferents administracions públiques, entitats privades, i sobretot amb recursos propis obtinguts de l'organització de diferents actes benèfics.

L'acte està previst per les 20 hores a l'auditori de Can Comas.

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir