Txell Costa obrirà el cicle de conferències per a persones emprenedores del Centre Innova de Pineda

22 de Abril de 2016

La conferència serà el 5 de maig a les 17.30 h. Inscripcions al Centre Innova (c.Torres Quevedo, 16) i al 937671560 (ext.801)

La periodista pinedenca, Txell Costa, especialitzada en màrqueting i comunicació per a empreses i professionals, obrirà el cicle de conferències per a persones emprenedores que organitza el Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Txell Costa, autora del llibre 'Working Happy' (tot el que cal saber per crear la millor empresa del món, la teva) farà la conferència que porta per títol 'Com emprendre - Herois de carn i ossos', el dijous 5 de maig a les 17.30 h al Centre Innova de Pineda.

La conferència tractarà sobre els ingredients principals i necessaris perquè una empresa tingui èxit; quan emprendre i quan no; com seran les empreses del futur a nivell estructural i de funcionament, així com la seva filosofia i lideratge; com guanyar qualitat de vida i més diners i consells de comunicació, màrqueting i vendes.

Per a més informació i inscripcions: Centre Innova (c. Torres Quevedo, 16), per correu electrònic (innova@pinedademar.org) o per telèfon (937671560 extensió 801).

El cicle de conferències per a persones emprenedores continuarà, durant aquest any, amb d'altres ponents experts (que s'anunciaran properament), com a preàmbul de la celebració de les Jornades Econòmiques a Pineda i l'Alt Maresme de 2017.

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir