Preocupació per la seguretat de la via del tren

25 de Gener de 2017

L'Ajuntament de Pineda i la Policia Local demanen també a la ciutadania màxima precaució a la zona del Passeig Marítim més afectada pel temporal

L'Ajuntament de Pineda es mostra preocupat per la seguretat de la via del tren i insisteix en la importancia que ADIF faci una valoracio tecnica sobre el terreny per tal d'avaluar el grau d'afectacio. La zona on hi ha hagut l'esfondrament del passeig es a tocar de la via, i el terreny s'ha anat esfondrant progressivament des del cap de setmana fins avui. ADIF, per la seva banda, ha assegurat que la "seguretat de la plataforma i de la via estan garantitzades i que han revisat tota la zona de costa i realitzat les actuacions puntuals necessaries".

Aquest mati ja han comencat les tasques de reparacio provisional al col*lector trencat pel temporal de mar que recull les aigues residuals de Calella i una part de les de Pineda per transportar-les fins la depuradora de l'Alt Maresme. El Consell Comarcal del Maresme esta fent una reparacio de caracter urgent, amb l'autoritzacio de l'Agencia Catalana de l'Aigua. Es tracta d'un "by pass" perque les aigues brutes no vagin a parar al mar. La reparacio definitiva anira a carrec de l'ACA, segons ja va anunciar ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat Josep Rull.

L'Ajuntament de Pineda i la Policia Local demanen tambe a la ciutadania maxima precaucio a la zona del Passeig Maritim mes afectada pel temporal, davant de la placa Sara Llorens, on la Policia Local ha acordonat la zona d'acces.

20170125_113731

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir