Programació de l'Auditori 2017

6 de Febrer de 2017

L'actriu Míriam Iscla, i les cantants Lucrecia i Martirio, a la programació de l'Auditori de Pineda de Mar

Fins a l'1 de juliol hi haura catorze espectacles de teatre, cinema, musica, funcions per a public familiar, i tambe part de les representacions de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, entre el 28 d'abril i l'1 de maig. L'actriu pinedenca Miriam Isclaportara a l'Auditori Dona no reeducable, obra guanyadora del Premi Butaca 2016 al Millor Espectacle de Petit Format (7 de maig). Destaca tambe una altra dona protagonista, la cantant Martirio, amb un concert dedicat als seus 30 anys als escenaris (25 de marc). I Lucrecia, una altra veu femenina destacada, oferira un concert dedicat als seus 20 anys de boleros.

La programacio musical de l'Auditori inclou un concert especial per Sant Jordi dedicat a Llach i Serrat, amb el duet Ihsanlulu(21 d'abril); el Concert de Sant Joan, amb Catalunya al Cor(24 de juny); i el concert en homenatge a Jose Alfredo Jimenez, a carrec del grup Tu recuerdo y yo. Tambe cal destacar l'obra de teatre Clochard, dirigida per Paco Mir, integrant de Tricicle (dissabte 18 de marc).

L'Auditori de Pineda es convertira un cop mes en cinema, amb imatge i so d'alta qualitat, amb les pel*licules que s'han programat: Batman v. Superman(12 de febrer); Buscant a Dory(12 de marc); El llibre de la selva(9 d'abril); Capitan America, Civil War(11 de juny). El 14 de maig podrem gaudir de la pel*liculaUn mostruo viene a verme, de Juan Antonio Bayona, guanyadora de 9 premis Goya 2017, entre ells a la millor direccio.

Els espectacles per a public familiarseran l'obra de teatre Les princeses tambe es tiren pets, (19 de febrer) i Draps, amb actors i titelles, (4 de juny).

Com es poden comprar les entrades?

Presencialment:

Pots adquirir les entrades aCan Comas, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i, en cas que en quedin, una hora abans a L'Auditori (c. Progres, 22).

Online:

Tambe es poden comprar les entrades a traves de la plataforma online www.tictactiquet.com (cal linkar directament a http://auditoripineda.tictactiquet.com/ca/events) .

L'aforament de L'Auditori es de 255 localitats numerades.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
201702_ProgramacioAuditori.pdf943.08 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir