Ràdio Pineda comença nova etapa amb la inauguració dels estudis, nova imatge corporativa i nova programació

16 de Març de 2017

Dilluns, 20 de març, s’inauguren els nous estudis i la nova imatge corporativa amb el nou claim Energia Positiva!

Dilluns, 20 de març, Ràdio Pineda inaugura els estudis i la modernització de les instal·lacions, el nou logotip i el nou claim «Energia Positiva!», així com una nova imatge sonora. Canvien totalment les sintonies d'informatius i el jingle cantat de Ràdio Pineda, que amb diferents versions, ha fet la cantant Txell Sust, corista d'Alejandro Sanz.

Durant tot el dia (10-19h.) hi haurà jornada de portes obertes, i es podran conèixer des de dins les instal·lacions de l'emissora. La inauguració dels estudis serà a 2/4 de 7 de la tarda, al C/ Justícia, 25, amb l'alcalde de Pineda, Xavier Amor. Les obres han anat a càrrec de l'Ajuntament de Pineda de Mar.  

L’emissora ha renovat completament els dos estudis. L’estudi 1 s’ha unificat amb el locutori i l’estudi 2 es manté com a estudi de gravació però també es podrà emetre en directe. S’ha renovat completament la instal·lació elèctrica, la il·luminació i s’ha instal·lat parquet al terra que ha provocat una millora important a l’acústica dels estudis. Tota l’emissora s’ha pintat i retolat amb la nova imatge corporativa. Bona part dels treballs d’adequació de la instal·lació han anat a càrrec dels Serveis Municipals de l’Ajuntament de Pineda amb la col·laboració d’empreses externes.                                                                                                                         

Nova programació

Amb l'estrena de la nova imatge corporativa, gràfica i sonora, s'estrenarà també la nova programació. L'objectiu és potenciar la participació, els concursos i les entrevistes, així com mantenir una renovació contínua de la fórmula musical, incloent les novetats. Els nous programes començaran l'endemà de la inauguració, és a dir, dimarts 21 de març.

Prèviament, aquest cap de setmana del 18 i 19 de març, (13h.), s'estrena un nou espai de l'emissora, El Rondallari, els contes recollits per Sara Llorens a Pineda als inicis del segle XX, adaptats al llenguatge actual i gravats pels alumnes de les escoles i instituts de Pineda. Han participat totes les escoles de primària i alumnes d'ESO dels tres instituts.

Els programes diaris seran, junt amb els informatius, el programa despertador Cafetera i Manta (de dll a dv, de 8 a 9), amb Pep Basart. Dit i Fet serà el programa matinal de música i entreteniment, amb Olga Diéguez (de dll a dv, de 9 a 12). El programa És Migdia, amb Maria-Josep Hernàndez, estarà dedicat a les entrevistes  i s'emetrà de dimarts a divendres, de 13,30 a 14h. Els divendres comptarà amb la col·laboració de Maria Cinta Méndez. Els dilluns, en aquesta mateixa franja horària, s'estrenarà el programa esportiu Minut 30, amb Rafa Soriano i Meritxell Durlan. El programa musical de tarda, en un to jove i distès, serà La tarda és nostra, amb Ricard Ubach, de 5 a 7.

També, amb format i sintonies renovades, hi haurà els informatius principals, a la 1 del migdia i a les 7 de la tarda, i els butlletins horaris de format més breu, entre les 9 del matí i les 8 del vespre, de dilluns a divendres. Es manté l’emissió mensual del programa Línia directa amb l’alcalde amb la participació telefònica i per correu electrònic dels oients. També s'ha renovat el format i sintonia de l'espai L'Agenda, que informa de les activitats de les entitats de Pineda i comarca de dilluns a diumenge. Com a novetat, s'estrena el micro-espai Pineda es mou, amb informació de cursets, tallers, formació, exposicions obertes, inscripcions a sortides,  informació de serveis municipals.

Altres novetats, que arribaran a l'abril, seran l'espai Fun With English KIDS, amb l'Escola d'Adults Natura i conduït per Ana Maria Mateo, que serà la versió  infantil i juvenil del programa Fun Whith English (finalista als Premis Ràdio Associació de Catalunya 2016 en l'apartat Millor Programa de Ràdio). Seran contes en anglès gravats pels nois i noies de l'Escola de Teatre Artur Iscla, l'Escola d'Adults i musicats pels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Pineda. Durant el mes d'abril també, en col·laboració amb l'Escola d'Adults Natura, s'estrenarà l'espai Recomana'm un llibre, en que en format de càpsules de 5 minuts, diferents persones de Pineda conegudes i de diversos àmbits, recomanen a l'audiència un llibre.  

Entre la producció pròpia de l'emissora també destaquen els programes musicals Nit de Rock, divendres de 22 a 24h, amb Jordi Puig i Enric Munné; We Love Disco dissabte, de 20 a 24h; i Track 946 l'espai més jove, dedicat a la música Dance, la matinada de dissabte.

La renovació de l'emissora va començar a fer-se visible al gener, amb l'estrena del nou disseny de la la pàgina web a l'adreça  www.radiopineda.cat. La pàgina web s'ha elaborat des de l'Àrea d'Informàtica i serveis TICs de l'Ajuntament de Pineda en col·laboració amb l'equip de l'emissora. La web prioritza la visualització de les notícies de Pineda de Mar en format de diari digital, l'emissió en directe per internet i la pròpia informació corporativa i de programació. Durant el 2016 es va potenciar i dinamitzar la informació a través de les Xarxes Socials, Facebook i Twitter de Ràdio Pineda.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20170316_Cartell_PortesObertes_RP.jpg837.86 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir