La Biblioteca Poblenou celebra el 25è Aniversari

9 de Octubre de 2017

S'ha dut a terme la presentació del projecte de remodelació de l’equipament

 Aquest cap de setmana s'han commemorat els 25 anys de la Biblioteca de Poblenou, amb un acte institucional i activitats infantils a la plaça de la Biblioteca. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Xavier Amor, el regidor de cultura, Santiago Macip, i les bibliotecàries Juani de Haro, directora de les biblioteques de Pineda i Teresa Tamayo, bibliotecària de Poblenou des de fa més de 20 anys. A la festa dels 25 anys s'ha fet una xocolatada, tallers de circ, inflables per la mainada, batucada amb Diabous Musicae de les Forces Infernals, i s'ha comptat amb la col·laboració de l'AV Unió de Poblenou i l'Associació ArtxArt, en l'acte organitzat per l'Ajuntament de Pineda.

Es va inaugurar el 12 de setembre de 1992 responent a la petició dels veïns i veïnes de Poblenou de tenir una biblioteca pròpia per no desplaçar-se a Pineda Centre o a Calella. Segons recull la documentació de l'època, Poblenou tenia fa 20 anys un cens de 8000 habitants i la biblioteca va néixer amb un fons de 4500 llibres i documents aportats per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. L'alcalde de Pineda era el socialista Josep Lluís Fillat, el regidor de cultura Emili Biosca i el president de la Diputació era Manuel Royes.

Presentació del projecte de remodelació de la Biblioteca Poblenou

Coincidint amb la celebració dels 25 anys d’aniversari, es va presentar el projecte de remodelació de la biblioteca Poblenou, que preveu una millora substancial de l’equipament:

    La zona infantil s’aïllarà de l’àrea general

    Es millorarà la qualitat acústica

    Es potenciarà l’aprofitament de la llum natural i d’estalvi energètic

    S’habilitarà un nou accés a l’equipament i es revisaran les condicions d’accessibilitat de l’interior

Es preveu que la remodelació s’hagi finalitzat al primer semestre del 2019.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20171009_foto_25anys_BibliotecaPoblenou.jpg32 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir