Pineda ha participat per tercer any consecutiu al Saló de Vacances més important de Brussel·les

8 de Febrer de 2018

Pineda s’ha posicionat dins del mercat turístic belga

Pineda ha participat per tercer any consecutiu al Saló de Vacances més important de Brussel·les amb l’objectiu de millorar la visibilitat i el posicionament del nostre municipi en el mercat belga.
El Saló de Vacances és l’aparador vacacional més destacat de Bèlgica. Es dirigeix a un públic objectiu molt ampli i general, aquesta fira, en part, es caracteritza pel gran volum de participació que pretén viatjar en alguna destinació fora de Bèlgica. La fira va dirigida a un turisme de destinació família, enguany però, s’ha volgut destacar també altres sectors com el de turisme de creuers, el de salut i benestar, el gastronòmic i l’accessible.
Enguany, la fira s’ha celebrat de l’1 al 4 de febrer, un dia menys que l’edició anterior, fet que, ha permès minimitzar la despesa i concentrar els visitants. No obstant això, s’ha registrat un creixement d’un 5% en la participació respecte a l’any anterior, arribant a un total de 150.000 persones. La Fira ha acollit 700 expositors de 800 destinacions diferents.
Els més de 2.000 visitants interessats que s’han acostat a l’estand propi de Pineda han pogut conèixer les nostres platges, les nostres ofertes turístiques i experiències, els restaurants, la nostra cultura i tot allò que ens identifica com un poble mediterrani, familiar i amb encant, amb una història i una identitat pròpia. També s'han organitzat xerrades i ponències sobre "bloguers i les xarxes en el Turisme". L'estand també va rebre la visita de l'Ambaixadora d'Espanya, Cecília Yuste Rojas, així com la resta d'estands i expositors de Turespaña on hi era Pineda.
El nostre municipi ha participat sota els paraigües de Turespaña i de Costa Barcelona. Espanya ha estat al país que ha captat més visitants belgues, aconseguint d’aquesta manera, posicionar-se com la primera destinació turística. La comunitat autonòmica més destacada ha estat Catalunya, en concret el turista belga flamenc ha prioritzat la zona de Barcelona i la Costa de Barcelona, i el turista belga Francòfon la zona de Costa Brava.
El públic més destacat del Saló de Vacances ha estat un perfil de turista familiar de mitjana d’edat de 45 anys, el qual, cerca destinacions per poder gaudir d’experiències inoblidables amb la família, conèixer platges d’ensomni, pobles amb encant i la cultura popular de la zona.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
IMG-20180202-WA0004.jpg281.39 KB
IMG-20180201-WA0006.jpg100.17 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir