L’Ajuntament de Pineda de Mar ha presentat la segona edició del Concurs d’Idees Emprenedores 'Llenca't'

12 de Abril de 2018

El Comunicador Pablo Pineda ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida

L'ajuntament de Pineda de Mar a través del Centre Innova ha presentat el Concurs d’Idees Emprenedores 'Llenca't per incentivar el talent creatiu i emprenedor entre els joves de 15 a 35 anys que estudien o viuen a Pineda de Mar. Els objectius són fomentar l'esperit emprenedor, impulsar la generació d'idees que solucionin necessitats reals i potenciar idees que puguin convertir-se en un producte o servei real.

La presentació s’ha realitzat, al Centre innova a càrrec de l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, la primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica i Centre Innova, Carme Aragonès. L’acte es va concloure, amb una conversa a quatre, protagonitzada per l’alcalde, el comunicador, Pablo Pineda, el coordinador d’Adecco de la zona de Barcelona, David Soler, i l’alumnat dels tres instituts de Pineda.

En la conversa s’ha posat sobre la taula la importància dels valors socials, polítics i educatius i s’ha transmès un missatge de superació i de reinvenció. Pablo Pineda ha dit que s’ha de «rebutjar la por a la diferència» i ha animat als joves a ser valents amb les seves idees i projectes. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha destacat la xerrada i l’ha qualificat de «motivadora per donar un testimoni molt valuós de lluita i superació per ensenyar a vèncer les dificultats», i ha afegit que «cal sensibilitzar aquests col·lectius perquè liderin idees i propostes innovadores».

Pablo Pineda va ser la primera persona amb Síndrome de Down en graduar-se en la carrera universitària de magisteri, va guanyar el premi Concha de Plata al millor actor en el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i actualment és un dels ambaixadors de la Fundació Adecco,

Segona edició del Concurs d'Idees Emprenedores:

Per a participar cal tenir entre 15 i 35 anys, i presentar un projecte d'idea emprenedora. Les modalitats són:
• Idea per un Pineda millor
• Idea més innovadora
• Idea més sostenible i/o solidària

En cadascuna de les tres modalitats se seleccionaran els finalistes i els guanyadors, que rebran equipament informàtic, audiovisual, o aparells musicals, material esportiu i escolar per un import màxim de 300 €. Els finalistes rebran material per un valor de 100 €.
Els participants han de ser de Pineda o estudiar en un centre educatiu de Pineda. Les propostes s'han de presentar amb un imprès que podeu sol·licitar a través del Centre Innova o de www.pinedademar.org. El termini acabarà el pròxim 188 de maig.

Podeu consultar les bases: http://dev.pinedademar.org/ajuntament/taulell/20180221-convocat-ria-del-...

Fitxers adjunts:

DocumentMida
41452 Cartell emprenedors 2018.jpg469.72 KB
20180411_Presentació_jornades_Emprenedores.jpg1.63 MB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir