Campanya beques 2018-2019

4 de Maig de 2018

-S’inicia el període de sol·licituds de beques el 7 de maig i restarà obert fins a l’1 de juny

-El període per concertar cita prèvia és del 7 a l’11 de maig

Dilluns 7 de maig s'iniciarà el procés de tramitació de beques de llibres, llars d'infants, música i dansa, transport, casals d'estiu i menjador.

Els impresos per fer les sol·licituds s’hauran de recollir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Pineda de Mar (plaça de Catalunya, 1), o en el Centre Cívic de Poblenou (passeig Diputació, 8), del 7 a l’11 de maig, o bé, descarregar-les al web de l’Ajuntament (al peu d’aquesta pàgina).

Si recolliu els impresos a l'OAC, us facilitarem dia i hora per a presentar-los complimentats. Si els recolliu del Centre Cívic o us els descarregueu, caldrà que truqueu al telèfon 93 767 15 60 (extensió 4103), per tal que us facilitem cita prèvia abans de l’11 de maig (11 inclòs).

Les dates per tramitar les sol·licituds (sempre amb cita prèvia concertada) seran del dilluns 14 de maig al divendres 1 juny.

QUINES BEQUES ES PODEN SOL·LICITAR:

BEQUES DE LLIBRES (educació infantil i cicle inicial primària i educació secundària obligatòria)

Ajut econòmic destinat a subvencionar part del cost dels llibres escolars de l'educació infantil (P-3, P-4, P-5), cicle inicial de primària (1r, 2n) i secundària (1r a 4t d'ESO), o en el seu defecte, a subvencionar el suport informàtic necessari.

BEQUES LLARS D'INFANTS

Ajuts econòmics destinats a la subvenció temporal d'una part de les quotes de les llars d'infants municipals. Es podran atorgar beques a les llars d'infants privades reconegudes pel Departament d'Ensenyament, sempre que hagin demanat la preinscripció a les llars d'infants municipals i no hagin obtingut places.

BEQUES DE CASALS D'ESTIU

Són ajuts econòmics destinats a la subvenció d'una part de les quotes de casals o activitats d'estiu organitzats per entitats de Pineda de Mar.

BEQUES DE TRANSPORT

Són un ajut econòmic destinat a subvencionar el cost del transport escolar, en la part que paguen les famílies, al segon cicle d'educació infantil i de primària per tots aquells nens/es empadronats al barri de Poblenou, que estiguin cursant educació infantil i primària, i que amb posterioritat a sol·licitar una plaça en una escola del barri de Poblenou, des del Departament d'Ensenyament se'ls ha assignat una escola ubicada a Pineda centre

BEQUES D‘ESCOLA DE MÚSICA I/O ESCOLA DE DANSA

Són ajuts econòmics destinats a la subvenció d'una part de les quotes de les escoles de música i/o dansa municipals.

BEQUES DE MENJADOR

Són ajuts econòmics temporals que atorga el Consell Comarcal del Maresme destinats a subvencionar les quotes de menjador escolar dels nens/es que estiguin cursant educació infantil o primària.

COM PUC TRAMITAR UNA SOL·LICITUD?:

Enguany, és obligatori reservar dia i hora per a fer la teva sol·licitud. Per demanar la cita prèvia pots:

1) Trucar per telèfon al 937671560, de 8.30 a 14.00 h

o bé

2) Venir presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Pineda de Mar (Pl. Catalunya, 1), de 8.30 a 14.00 h.

Has de demanar hora del 7/05 (dilluns) a l’11/05 (divendres).

ON PUC OBTENIR ELS FORMULARIS NECESSARIS PER A LA TRAMITACIÓ?

1) Pots venir presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Pineda de Mar (Pl. Catalunya, 1), de 8.30 a 14.00 h

2) Pots venir presencialment al Centre Cívic Poblenou

3) Pots descarregar-te'ls a aquest mateix web (adjunts més a baix)

QUINS SÓN ELS REQUISITS PER A OBTENIR BECA?

Pots consultar els requisits de totes les beques a les bases reguladores

Fitxers adjunts:

DocumentMida
180504_sol-licitud beques Educació 2018.pdf79.16 KB
180504_Sol·licitud_menjador.pdf109.61 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir