Circ contemporani, música, balls, esports, tradició i activitats infantils a la Festa Major de Pineda de Mar 2018

8 de Agost de 2018

  • Entre el 24 i el 29 d'agost, s'han programat activitats per a totes les edats
  • El pregó de la FM anirà a càrrec de l’actor i humorista Peyu i el de la FestaXic a càrrec de la Cia El Replà
  • Enguany el hashtag de la Festa Major és el #pdmfm18 acompanyat del #pinedademar

Del 24 al 29 d'agost Pineda de Mar es vestirà de festa un any més per celebrar la Festa Major local. Aquest any, l'Ajuntament de Pineda amb la col·laboració d'entitats i particulars del municipi, ha programat multitud d'activitats molt diverses per a tots els gustos i edats, mentre que es mantindran els esdeveniments de tradició cultural. El pregó de la Festa major se celebrarà el 24 d’agost, des del balcó de la casa de la vila i anirà a càrrec de l’actor i humorista Peyu, i l’endemà, la companyia el Replà serà l’encarregada de dur a terme el pregó de la FestaXic.

Enguany durant els dies de Festa major, els parquímetres romandran tancats de les 20 h del 24 d’agost a les 8 h del 30 d’agost.

La Festa Major també és solidària
Per quart any consecutiu, s'ha posat a la venda la Samarreta Solidària, per 4 euros, que enguany va dedicada a l’associació AECC – Catalunya Contra el Càncer. Les samarretes es poden adquirir a Can Comas, de 9 a 14 h de dilluns a divendres, i a l'Oficina de Turisme, de 9.30 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h de dilluns a diumenge. També es podran adquirir durant els dies de la Festa Major, a la plaça de les Mèlies, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h, fins a exhaurir-ne existències.

Espectacles destacats de la Festa Major 2018

- L’espectacle musical de circ contemporani a càrrec de la companyia Lurrak, l’exhibició que es durà a terme el divendres 24, a les 23.15 h, és una trobada de diverses disciplines artístiques emmarcades a una dramatúrgia, que regala a l’espectador una experiència única i innovadora.

- La cercavila «El carrer és nostre» a càrrec de l’Always Drinking Marching Band, el dilluns 27 d’agost, a les 21.45 h.

- El Vermut Flaix FM & El Badarra, programat el 28 d’agost, a la platja dels Pins a partir de les 12.30 h.

- Quatre dies de Concerts, Balls i Serenata amb orquestres de gran nivell a la plaça d’Espanya. Dissabte 25 d’agost, l’Orquestra Costa Brava realitzarà, a les 19 h,  el Concert, i a les 23.45 h el Ball; diumenge 26, l’Orquestra Titanium agafarà el relleu i a les 19 h començarà el concert i a les 23.30 h tindrà lloc el Ball; Centauro, La Grupestra serà l’encarregat de posar la música del Ball el dilluns 27, a les 23 h; i finalment L’Orquestra Selvatana serà l’encarregada, a les 19 h, del Concert, a les 23 h, de la Serenata i les 00.15 h del Ball de la Festa Major.

FestaXic: Activitats infantils

Festa de l’escuma, animació, xeringada, circuit de karts amb pedals, espectacles, tallers i jocs diversos són algunes de les activitats destacades de la FestaXic dins del programa de la Festa Major.


Festa Jove del 23 al 26 d’agost a partir de les 23 h a la platja dels Pins

Del 23 al 26 d’agost, a partir de les 23 h, la platja dels Pins acullirà un any més l’escenari de la Festa Jove, el dijous 23 d’agost, la banda «El Último Tributo» (Tribut a l’Último de la Fila) i «Tapeo Sound System» s’encarregaran de donar el tret de sortida; el divendres 24, agafarà el relleu la banda «Dalton Bang» i la «Glamour Band»; el dissabte 25, tindrà lloc la summer moguda; i finalment el diumenge 26, el grup «El diablo de quema» i «Mecagüentó» (Tribut a Extremoduro) seran els encarregats de tancar la Festa Jove 2018.

Recinte firal del 22 al 29 d’agost: el 2x1 es farà el 22 d’agost

L’activitat del recinte firal, començarà el dia 22 d’agost amb el 2x1 a totes les atraccions. I finalitzarà el 29 d’agost coincidint amb la gran fi de la Festa Major, amb el castell de Focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Igual.

La Festa Major recorda la campanya NO és NO

Amb civisme i seguretat, tots podrem gaudir més de la Festa Major. A Pineda de Mar, el civisme ets tu! #ficathoalcap, #viupineda i recorda NO és NO.

Podeu consultar el programa complet en el document adjunt

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20180807_Pgm_FestaMajor.pdf1.33 MB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir