Comunicat en relació a l'accident al carrer de Mar, 27

17 de Octubre de 2018

El ferit més greu evoluciona favorablement

 En relació amb l'accident d'ahir dimarts a la tarda, per l'ensorrament de la bastida de les obres d'enderrocament de l'edifici del C/ de Mar, 27, des de l'Ajuntament de Pineda de Mar, les principals prioritats són:

1. Seguir l'evolució dels quatre ferits i el contacte i suport als familiars, seguiment que està fent l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, des d'ahir.

En aquests moments:

-El ferit més greu ingressat ahir a la nit a l'Hospital de Can Ruti (Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona) evoluciona favorablement, ha passat bé la nit, i està conscient. No té cap cop en zones vitals i no perilla la seva vida. En les properes hores serà traslladat a l'Hospital de Tortosa (Hospital Verge de la Cinta) , el seu hospital de referència, per seguir la recuperació.

-El ferit traslladat a l'Hospital de Mataró, veí de Sant Carles de la Ràpita, va ser donat d'alta ahir a la nit. Va patir una contusió al cap i al braç.

-Els dos ferits més lleus, traslladats pel SEM a l'Hospital de Blanes (Hospital Comarcal de La Selva) també han passat la nit a casa seva.

2. Aclarir les causes de l'accident, que s'estan investigant des des de totes les parts. L'Ajuntament de Pineda està col·laborant amb la investigació i fent el seguiment de les decisions que l'empresa responsable de l'enderroc i els seus tècnics prenguin en cada moment per tal de garantir la seguretat dels vianants a la via pública.

Podeu seguir la informació actualitzada a través de www.radiopineda.cat i en directe als informatius de l'emissora municipal.

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir