Obertes les votacions per escollir entre les propostes ciutadanes per millorar Pineda de Mar

2 de Novembre de 2018

Els pressupostos participatius arriben a la fase final de votació, oberta a tots els empadronats al municipi majors de 16 anys

Fins al pròxim 26 de novembre tots els pinedencs i pinedenques empadronats al municipi i majors de 16 anys podran votar entre les 37 propostes finalistes dels pressupostos participatius d’enguany. Aquestes propostes inclouen millores urbanístiques i pels barris de Pineda de Mar i que es finançaran amb una dotació de 420.000 €. 

Procés de votació i elecció final
 
Poden votar les persones empadronades al municipi, majoris de 16 anys,  en línia a través de l'enllaç que trobareu aquí  o també amb una butlleta física dirigint-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la planta baixa de l’Ajuntament, al complex esportiu Can Xaubet i també a les biblioteques Serra i Moret i a la Biblioteca de Poblenou.
 
Entre les 37 propostes finalistes els votants podran escollir un màxim de 10 actuacions, independentment de la zona a què pertanyin. Un cop finalitzat el període de votació es realitzaran les actuacions més votades de cada zona fins a esgotar la dotació assignada als pressupostos participatius. Així, després de la votació de les actuacions proposades, cada zona del municipi tindrà assignades el mateix nombre d’actuacions a realitzar.
 
Més de 230 propostes rebudes
 
La primera fase dels pressupostos participatius, aquella en què tothom podia presentar propostes de millora per alguna zona de Pineda, va comptar amb una àmplia participació ciutadana. Es van rebre 236 propostes, 121 per via telemàtica i 115 per mitjà de les butlletes físiques repartides als punts de participació.
 
D’aquestes propostes, 88 complien amb tots els requisits establerts: petites intervencions urbanístiques (no grans projectes ni tampoc serveis), que fossin de competència municipal i que no s’hagin de fer per via d’altres pressupostos. Finalment la comissió tècnica de l’Ajuntament van fixar les 37 propostes finals que podien ser viables de realitzar i que ara es presenten a votació popular.

 

Fitxers adjunts:

DocumentMida
Vota - Pressupostos Participatius Pineda.jpg359 KB
Propostes a votació.jpg1.16 MB
Proces de Votació.jpg901.5 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir