Pineda de Mar serà present a la fira B-Travel i B-Delicious

20 de Març de 2019

L’objectiu és assolir major presència i visibilitat en el mercat nacional i de proximitat. L’estand albergarà el Baby Center amb fotografies i vídeos d’experiències que els visitants poden gaudir a Pineda. També hi té un lloc la restauració de Pineda a l’espai B-Delicious.

Del 22 al 24 de març té lloc a la Fira de Barcelona el saló del turisme B-Travel. Pineda de Mar hi participa per cinquè any consecutiu amb l’objectiu de potenciar la Marca Pineda, potenciar les activitats, fires i festivals, la restauració, les opcions d’allotjament i millorar l’activitat turística de la nostra destinació en el seu conjunt. La fira de turisme de Barcelona, amb més de 25 anys d’experiència, ofereix un espai global d’experiències de tots els sectors del món del viatge i esdevé una oportunitat única per mostrar els nous reptes i escenaris del nou mercat turístic.

 

 

L’estand de Pineda de Mar, situat al pavelló 8 (D-154), enguany acollirà el Baby Center amb fotografies dels racons més representatius i emblemàtics del nostre municipi, així com vídeos dels principals esdeveniments i rutes de Pineda. A més, els visitants de l’estand podran participar en el sorteig d’entrades per a La Mostra de Teatre, pel Psychobilly, per L’Auditori i pel festival Arts d’Estiu. També podran participar en el concurs de fotografies a les xarxes amb el logo de Visit Pineda per guanyar un cap de setmana en un hotel de Pineda, obsequi de l’associació d’hotelers «Pineda Turística».

 

A banda de l’estand al B-Travel, Pineda de Mar també estarà present a l’espai B-Delicious, zona de promoció de restauració per donar a conèixer la gastronomia del nostre municipi a través dels nostres restuarants, bars i guinguetes. Hi seran presents diversos restauradors de Pineda que oferiran tastets de la seva oferta culinària.

 

 

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20190320_BTravel.jpg783.71 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir