Dissabte 15 de juny Ple de Constitució de l’Ajuntament de Pineda de Mar

14 de Juny de 2019

Es tracta de l’acte en què els nous regidors i regidores prenen possessió de l’acte i també es vota i proclama el nou alcalde. L’acte es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’ajuntament i també en retransmissió per Ràdio Pineda.

Aquest dissabte a les 12 h es constitueix el nou plenari de l’Ajuntament de Pineda. En aquest ple els regidors i regidores sorgits de les eleccions municipals del passat 26 de maig juraran o prometran el càrrec i prendran possessió de l’acte de regidor o regidora. A continuació es constituirà la mesa d’edat, formada pel secretari municipal i el regidor o regidora de més i menys edat. Tot seguit es procedirà a la votació per escollir a l’alcalde o alcaldessa, que ha de ser escollit per majoria absoluta. Un cop escollit el nou president de la corporació municipal se li serà entregat la vara i la medalla de la vila. Per últim el nou alcalde o alcaldessa realitzarà el seu parlament i seguidament ho faran els grups polítics del consistori de menor a major representació.

 

Tot l’acte serà retransmès en directe pel canal oficial de l’Ajuntament de Pineda a Youtube. Podeu accedir-hi en el següent enllaç. De la mateixa manera Ràdio Pineda farà la retransmissió en directe de l’acte.

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir