L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Cultural i Recreatiu signen un conveni de col·laboració pel foment de les activitats escèniques entre els joves

17 de Juny de 2019

El conveni es materialitza en l’atorgament de beques per a la pràctica de teatre per usuaris de l’Espai Jove Can Jalpí.

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar van signar un acord de col·laboració per promoure i fomentar les polítiques culturals i de joventut a nivell municipal. Concretament es vol fomentar l’interès pel teatre entre els joves i adolescent del municipi a través de l’Escola de Teatre Artur Iscla del CCR creant unes beques destinades a usuaris del Taller de Teatre de l’Espai Jove Can Jalpí. D’aquesta manera sis joves de Pineda d’entre 12 i 18 podran gaudir de forma gratuïta dels grups-classes de l’Escola de Teatre Artur Iscla Bambalinas, Coreografs i Improvisats.

 

 

Josep Crego, President del CCR, Xavier Amor Alcalde de Pineda de Mar,
Silvia Vidal, Directora de l'Escola de Teatre Artur Iscla i Sònia Moraleda Regidora de Joventut.


Escola Teatre Artur Iscla

 

Fundada el 1980 l’Escola de Teatre Artur Iscla programa cursos de teatre durant tot l’any. Un cop finalitzada La Mostra, els diferents grups comencen les seves cloendes de curs. A banda del seu catàleg de cursos, cada any s’uneix amb la Companyia del Centre per presentar Els Pastorets de Pineda.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20190617_Conveni_CCR.JPG110.82 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir