El Ple Municipal de Pineda aprova l’ampliació de zones d’aparcament per a persones residents

30 de Juliol de 2019

S’ampliarà la zona verda al passeig Montpalau i a Can Teixidor. També es farà reconversió de zona verda d’estiu a zona verda tot l’any a nombrosos carrers de Pineda Centre. S’ampliarà així en 600 places el nombre d’aparcaments amb preferència per a persones residents.

 

Quan es compleix un any de la posada en marxa de la zona verda a Pineda de Mar, el Ple Municipal celebrat ahir a la tarda va aprovar ampliar les zones d’aparcament amb preferència per a persones residents del municipi. Transcorregut el primer any de la zona verda, s’ha detectat zones sense regular on era necessari implantar-la i d’altres on calia reconvertir la zona verda d’estiu en zona verda durant tot l’any. Amb aquesta ampliació s’augmenta en unes 600 places el nombre d’aparcaments amb preferència per a residents.

 

Per una banda l’ampliació contempla dues zones que fins ara no tenien regulació: el passeig Montpalau (davant el centre comercial Carrefour) i carrers de la Noguera i Maresme (Can Teixidor). Es preveu que aquestes dues zones noves entrin en funcionament a partir de mitjans de setembre.

 

Per altra banda també s’ha constatat la necessitat de reconvertir bona part de la zona verda d’estiu de Pineda Centre en zona verda tot l’any. Els carrers que passaran a ser zona verda durant tot l’any són:

 

 • Carrer Santiago Rusiñol, des de l’N-II fins al carrer Girona

 • L’avinguda Montserrat, des de l’N-II fins al passeig Marítim

 • Carrer Àngel Guimerà, des de l’N-II fins al carrer Justícia

 • Tribala, des d’Avinguda Montserrat fins al carrer Justícia

 • Carrer Barcelona, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Carrer Justícia, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Carrer Balmes, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Carrer Maragall, des d’Àngel Guimerà fins a Avinguda Montserrat

 • Avinguda Nostra Senyora de la Mercè des de l‘Av. Montserrat fins al carrer Àngel Guimerà.

 • Passatge Marquina (entre els carrers Tribala i Àngel Guimerà).

 • Carrer Moragas i Barret des de l’Av. Montserrat fins al carrer Justícia.

 

Aquest canvi es realitzarà abans que finalitzi el mes d’agost, modificant els senyals indicatius del tipus de zona verda. Com la zona verda d’estiu finalitza el 31 d’agost, els usuaris amb distintiu resident que aparquin a la zona no es veuran afectats pel canvi.

 

1 d’agost, inici de la vigència del nou adhesiu resident

 

A partir d’aquest dijous 1 d’agost serà vàlid el nou adhesiu resident per la zona verda temporada 2019-2020. Des del juny les persones que paguen l’impost de circulació (IVTM) a Pineda de Mar l’han anat rebent a domicili. També l’han pogut demanar les persones que compleixen alguns dels criteris que contempla la normativa mitjançant cita prèvia o per correu electrònic. Des de l’1 d’agost es pot continuar demanant la tramitació de l’adhesiu al mateix ajuntament.

 

Fitxers adjunts:

DocumentMida
Zones Verdes i Blaves.jpg1.88 MB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir