Prorrogada l’exposició «Pertegaz a Pineda» fins el 29 de setembre

5 de Setembre de 2019

L’exposició, que compta amb 17 vestits icònics de Manuel Pertegaz, es podrà visitar fins el 29 de setembre a la sala d’exposicions de la Fundació Tharratsd d’Art Gràfic, a Can Comas

L’exposició «Pertegaz a Pineda» que acull la Fundació Tharrats d’Art Gràfic es podrà visitar fins el proper diumenge 29 de setembre. L’exhibició compta amb un total de 17 vestits icònics de Manuel Pertegaz, una selecció de peces emblemàtiques del dissenyador on destaca el famós Caftan de 1966, considerat una de les peces més vanguardistes de Pertegaz, i que protagonitza la sala d’accés a l’exposició. El visitant també hi trobarà referències de la relació del geni amb Pineda i un espai audiovisual dedicat al dissenyador.

                                                                                

 

Aquesta exposició, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Pineda de Mar i la Fundació Tharrats d’Art Gràfic està comissariada per Javier Hernández. Es pot visitar amb entrada lliure fins el 29 de setembre a la sala d’exposicions de la fundació, a l’edifici de Can Comas. Els horaris de visita són de dijous i divendres de 18 a 20 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 18 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h.  

 

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20190905_Pertegaz_Pineda.JPG86.31 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir