Benestar Social

Presentació i objectius

 La Regidoria de Benestar Social constitueix el punt d'accés al primer nivell del sistema català de serveis socials. Dóna informació, orientació i suport en la tramitació de la documentació per demanar recursos i ajuts relacionats amb els següents temes:

  • Serveis Socials: Servei Bàsic d’Atenció Social primària, Servei d’Ajuda a Domicili (SAD), Servei de Teleassistència domiciliària, Taller d’estimulació de Memòria per la gent gran, Centre Obert i Tarifa especial pel preu d’aigua per famílies nombroses.
  • Altres serveis de Benestar Social: Cursos i activitats del Centre Anna Bachs, Serveis del programa intermunicipal de drogodependències, Serveis del programa intermunicipal d’immigració i Serveis dels Casals d’Avis.
  • Serveis d’altres administracions: Activitats dirigides a la gent gran (termalisme social, vacances IMSERSO), Carnet de família nombrosa, Ajuts a infants menors de 3 anys, Ajuts a les famílies nombroses amb infants menors de 6 anys, Pensions no contributives, Certificat de disminució i la seva revisió, tarjeta d’aparcament individual per a persones amb disminució, i Programa Unificat d’Atenció a persones amb Disminució (PUAD).

Dades de contacte

Oficina Centre: C. Major 44, telèfon: 93 767 15 60
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 h; dimarts i dijous de 15 a 18 h.

Oficina Poblenou: Passeig Diputació 8, telèfon: 93 766 56 86.
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 h; dilluns i dimecres de 15 a 18 h.

Regidora responsable
Pilar Fernández Pareja (pfernandez@pinedademar.org).

Nota

Davant dels canvis aplicats darrerament en la gestió de la Renda Mínima d'Inserció (PIRMI), us facilitem a peu de pàgina una presentació en format Microsoft Powerpoint, en la que s'expliquen aquestes novetats.

  

Informació detallada sobre els serveis que s'ofereixen i tràmits relacionats

 

AdjuntMida
sessio_informativa__pirmis_vigents_nov_2011_v2.pdf154.46 KB