Beques

Un any més, el Ple de l'Ajuntament ha aprovat les Bases reguladores per a l'atorgament de beques i ajuts en matèria d'educació.

TIPOLOGIES

BEQUES DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR (educació infantil, primària i educació secundària obligatòria)

Ajut econòmic destinat a subvencionar part del cost dels llibres escolars, material escolar o, en el seu defecte, el suport informàtic necessari de l'educació infantil, primària i secundària (1r a 4t d'ESO).

BEQUES LLARS D'INFANTS

Ajuts econòmics destinats a la subvencio temporal d'una part de les quotes de les llars d'infants municipals. Es podran atorgar beques a les llars d'infants privades reconegudes pel Departament d'Ensenyament, sempre que hagin demanat la preinscripció a les llars d'infants municipals i no hagin obtingut places.

BEQUES DE CASALS D'ESTIU

Són ajuts econòmics destinats a la subvenció d'una part de les quotes de casals o activitats d'estiu organitzats per entitats de Pineda de Mar.

BEQUES D'ESCOLA D'ADULTS

Són un ajut econòmic destinat a subvencionar part del cost de la matrícula dels cursos homologats de l'Escola d'Adults municipal.

BEQUES DE TRANSPORT

Són un ajut econòmic destinat a subvencionar el cost del transport escolar, en la part que paguen les famílies, al segon cicle d'educació infantil i de primària per tots aquells nens/es que estiguin cursant educació infantil o primària.

BEQUES D‘ESCOLA DE MÚSICA I/O ESCOLA DE DANSA

Són ajuts econòmics destinats a la subvenció d'una part de les quotes de les escoles de música i/o dansa municipals.

BEQUES PER A MATRÍCULES D'ESTUDIS SUPERIORS (CFGS i universitat) I ESTUDIS D'EDUCACIÓ ESPECIAL

Són ajuts econòmics destinats a la subvenció d'una part de la matrícula del primer curs de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), d'estudis Universitaris i programes de diversificació curricular per a la transició de la vida adulta en centres d'educació especial.

BEQUES DE MENJADOR

Són ajuts econòmics temporals que atorga el Consell Comarcal del Maresme destinats a subvencionar les quotes de menjador escolar dels nens/es que estiguin cursant educació infantil o primària.

PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Tipus de beca

Període de presentació de sol·licituds

Beques casal d'estiu

Beques de llibres i material escolar

Beques de llars d’infants

Beques d’escola de música i escola de dansa

Beques de menjador

Del 8 al 31 de maig de 2019

El termini de presentació de la resta de les modalitats de beques serà anunciat oportunament.

Els impresos hauran de recollir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Pineda de Mar, Plaça de Catalunya, 1, o en el Centre Cívic de Poblenou, (passeig Diputació, 8), del 2 al 7 de maig, o bé, descarregar-los d'aquest web (els trobareu a peu de pàgina).

Si recolliu els impresos a l'OAC, us facilitarem dia i hora per a presentar-los complimentats. Si els recolliu del Centre Cívic o us els descarregueu, caldrà que truqueu al telèfon 93 767 15 60, per tal de que us facilitem cita prèvia.

 

AdjuntMida
sol-licitud_beques_educacio.pdf70.61 KB
informació_beques.pdf20.86 KB